El Porsche de Manthey Racing, clar dominador de les 24 hores del Nürburgring

Aquest cap de setmana s’han disputat les 24 hores del Nürburgring, amb victòria final pel Porsche 911 GT3 RSR de l’equip Manthey Racing (el mateix que ha guanyat cinc de les sis últimes edicions). Darrera seu s’ha classificat el BMW M3 GT2 oficial, guanyador de l’edició 2010; seguit de tres Audi R8 LMS. Fins aquí la informació al respecte. Per qualsevol altre pregunta o dubte, trobareu tot el que necessiteu saber a a la densa entrada que he escrit per Competició.cat.

El que volia penjar a Colla Verglas són videos i fotos, algo més visual, doncs al cap i a la fi és el que ens agrada a tots. En aquest sentit, anem a començar pels videos de la sortida i de l’arribada:

Atenció el Volkswagen Golf que es queda parat quan només quedaven dos minuts per arribar a les 24 hores. Això és el que es diu tenir molt mala sort…

A mi la sortida és una de les coses que més m’agraden. No ja per la espectacularitat en sí que representa una sortida, sino pel fet que s’en fan tres o quatre de separades, segons la categoria. Recordem que en aquesta edició hi havia la no despreciable xifra de 202 inscrits, que es diu aviat. I pensar que les de Barcelona de l’any passat no arribaven a la dotzena…

Que hi hagi tants inscrits, alhora, vol dir que l’acció està garantida, i si no, al següent video em remeto: un BMW M3 GT2 oficial seguint de molt a prop el Ferrari 458 Italia GT2 de l’equip Hankook-Farnbacher, el poleman de la edició d’enguany (i sorprenent segon classificat absolut l’any passat):

Clar que quan hi ha molt trànsit, quan hi ha molta acció a pista, una de les conseqüències obvies és que hi ha d’haver accidents. I molts. Especialment en una cursa tan exigent com aquesta, no tan sols per la durada de la prova sino per les pròpies característiques del circuit:

Per videos macos, macos, aquest de l’Audi R8 LMS de Bilstein, treient espurnes a Döttinger Höhe:

I després de tants videos, pot ser que comencem a possar algunes imatges, oi? En aquest sentit, un dels fotògrafs de referència al Nürburgring és un tal Jochen, de Forzenspeed. Al seu compte de Twitter va anar posant algunes de les fotos que anava tirant, i la veritat és que feien venir salivera…

Durant els propers dies pot ser deixo caure alguna coseta extra de la cursa, però de moment, em sembla que això és tot.

Article sobre les 24 hores del Nürburgring a Competició.cat

Fotos i videos: Bridge to Gantry | Fotos: Frozenspeed

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s