Com convertir el discret Audi A1 en un monstre de 500 cavalls

Segueixo recuperant material que tenia pendent de publicar… i avui us volia parlar del Audi A1 clubsport quattro, un concept car (per desgràcia) que els d’Ingolstadt van presentar en el festival de Wörthersee fa unes setmanes. Bàsicament, podriem dir que és un A1 normal i corrent, al qual li han muntat el motor 2.5 de cinc cilindres turbo vist en el RS3 i en el TT-RS; tot i que per la ocasió, enlloc dels 335 CV que rendeix habitualment, compta amb 503 CV (53 CV més que en el no menys espectacular Volkswagen Golf24). La tracció, com no pot ser d’un altre forma, va a les quattro rodes a través d’un canvi manual de sis relacions; mentre que les prestacions, per la seva banda, són sencillament bestials: de 0 a 100 km/h en 3,7 segons, de 0 a 200 km/h en 10,9… mentre que de 80 a 120 km/h, en quarta, no passa dels 2,4 segons. La velocitat, desgraciadament, està limitada als habituals 250 km/h.

Via IEDEI he trobat el video del procés de muntatge, on partint d’un A1 convencional com qualsevol altre, els tècnics encarregats del projecte W11 l’han serrat, soldat, desmuntat, pintat i enmassillat per convertir-lo en un monstre de 503 CV. A mi, personalment, m’encanta.

Via IEDEI | Autoblog | Galeria completa

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s