Renault 4L + Renault Clio V6 = Renault 4L 3000

Com el meu germà sap (no serà per falta d’insistència), un dels meus somnis eròtics seria agafar un vell Renault 4L, alleguerar-lo fins a l’extrem, muntar-li tota la mecànica del Clio Cup… i convertir-lo en una mena de silhouette de Superturismes amb una imatge el més propera al vehicle de sèrie que sigui possible (a excepció, obviament, de la suspensió rebaixada i les llantes de 17″). Desgraciadament, els meus coneixements de mecànica brillen per la seva total absència; d’aquí que cada cert temps li recordi al meu germà ho genial que seria embarcar-nos en un projecte així.

Pel que es veu, no sóc l’únic que ha tingut aquesta idea, tot i que els paios responsables d’aquest projecte han anat molt més enllà. Per començar, enlloc del 2.0 16V, el motor que han triat és el V6 de 3.0 litres que equipa el Renault Clio V6… i, al igual que passa amb el Clio, en aquest 4L també va muntat en posició central-trasera. Vist el resultat, aquest 4L 3000 no té res a envejar al Renault 4L Furgonette que pretenen fer còrrer a la Bonneville Speed Week.

M’encanta, molt, tot i que la part del darrera pot ser l’hagués resolt d’una forma diferent (copiant-la del Renault 5 Turbo, per exemple). Sempre he estat molt fan d’aquest tipus de projectes, i aquest em toca una mica més d’aprop, doncs és semblant al que m’hagués agradat fer. Qui sap. Quan tingui temps, diners, instal·lacions, eines… i un germà disposat a ajudar-me, pot ser m’animo.

Via Renault 4L 3000 | Old to new

 

Un pensament sobre “Renault 4L + Renault Clio V6 = Renault 4L 3000

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s