Video: RAUH-Welt Porsche BEGRIFF

Com ja sabeu, tinc una certa debilitat pels Porsche preparats per RAUH-Welt, un tuner japonés del que he parlat en més d’una ocasió. Ho admeto, algunes de les seves propostes es passen tres pobles; però hi ha d’altres que són sencillament sublims… i el millor de tot és que no es limiten a la estètica, sino més aviat al contrari: la estètica ve condicionada per les prestacions i les millores mecàniques. No al revés. Tot i que de fotografies hi ha moltes i molt variades, de videos no hi han tants, motiu pel qual no volia deixar passar la oportunitat de compartir amb vosaltres aquest clip d’una trobada que van fer no fa gaire a Tsukuba: la RAUH-Welt Porsche BEGRIFF

Via Jalopnik

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s