Us havia dit que sóc molt fan del Nissan Skyline 2000GT-R KPGC10?

No és el primer cop que parlo del Nissan Skyline 2000GT-R KPGC10, congut pels fans de la marca com Hakosuka. És un d’aquests cotxes tipus Fiat 131 Abarth, que tot i ser quadrats i fins a cert punt una mica lletjos, tenen algo que els fa (molt) especial. Per a mi, el cas del Nissan ha anat de menys a més: quantes més fotos, videos i reportges veia, més m’agradava… fins al dia d’avui, on s’ha convertit en una mena de mini-obsessió. Si em toquen els 185 milions d’euros que avui es sortegen al Euromillones, el Hakosuka està definitivament a la llista de futuribles

Sobre el video, que no és més que una excusa per treure el tema del Skyline original, va d’un paio/empresa que restaura un parell d’Skylines: un KPGC10 i un KPGC110 de la següent generació (i que també m’agrada força). Ai… si em sobresin els dineros…

Via Autoblog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s