Nicky Hayden al volant d’un Mercedes-Benz C-Klasse DTM

Admeto que mai he sentit gaire admiració per Nicky Hayden. El pilot nordamericà va guanyar el mundial de MotoGP més per demèrit dels altres que per ser el millor pilot de la graella, i això s’ha deixat notar des d’aleshores amb uns resultats més aviat discrets. Tot i això, s’ha de reconèixer que per anar sentat al damunt d’una Ducati a 350 km/h s’ha de tenir la genitàl·lia molt ben posada. Una bona mostra de que els pilots de motos estan fets d’un altre pasta és que quasi no hi ha pilots de cotxes que hagin donat el salt a les quatre rodes (així ràpid, només em ve al cap Schumacher). Per contra, de pilots de motos que hagin donat el salt a les quatre rodes hi ha molts més: des d’en Lorenzo amb un Abarth 500 Assetto Corsa al CER, fins a Valentino Rossi provant per Ferrari a la Formula 1, o competint amb un Subaru Impreza WRC al Rally de Monza (i alguna que altre prova mundialista). No obstant, i com en quasi tot, a vegades hi ha excepcions, i el pilot de Kentucky n’és un molt bon exemple.

Amb motiu de la prova del DTM que va tenir lloc al traçat de Lausitzring, Mercedes-Benz va tenir la genial idea de cedir el seu C-Klasse DTM (reservat habitualment pels convidats VIP) a Nicky Hayden per donar unes voltes d’exhibició (a Montmeló ho va fer un tal Carlos Sainz). Abans de posar-se al volant i provocar una tragèdia, Hayden va fer unes voltes assegut al costat de David Coulthard. Després d’aquesta petita introducció, va arribar la hora de la veritat… que a la pràctica podriem haver anomenat tranquilament l’hora de la virolla: ni una, ni dos, ni tres, ni quatre.. sino cinc! Cinc virolles va fer el bon home! En defensa del pilot de Kentucky, no obstant, direm que la pista estava una mica mullada i que els pneumàtics estaven una mica freds. Sí. Cert. Claaaro, claaaro…

Via Jalopnik

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s