Nou rècord Guiness d’aparcament en paral·lel

Buscar lloc per aparcar hauria de ser una de les tasques més emprenyadores i putejants de la civilització moderna. Després de barallar-me a Zona Universitària durant molts anys, podriem dir que tinc una mica de traça a l’hora d’inventar-me espais impossibles (especialment quan abans es podia aparcar al “descampat de la UPC” – el que el coneixeu segur que sabeu de què parlo)… tot i que mai he arribat a aquests extrems. Imaginem que el nostre cotxe, un Volkswagen Golf Mk4, fa 4 metres de llarg (és una suposició, que ningú em vingui amb la fixta tècnica del cotxe que no cal). Ara imaginem que el lloc on haig d’encabir el compacte alemany fa 4,26 metres, és a dir, la distància del cotxe més un pam. Més o menys. Impossible, oi? Doncs no, com a mínim per en Ronny Wechselberger, l’home que ha batut la marca fins ara vigent. Impressionant.

Via Automocionblog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s