Mr. Bean se la fot (de nou) amb el McLaren F1

Fa molts anys, quan Rowan Atkinson estava a la cresta de la ona gràcies al paper que feia a Mr. Bean, el britànic va tenir un “petit” accident amb el seu McLaren F1. El més curiós de tot plegat és que l’altra part implicada conduia un Mini, irònicament, el cotxe que Mr. Bean va ajudar a fer encara una mica més famós. L’accident no va ser gran cosa (tot i que la factura del planxista no debia ser precissament “econòmica”), però des d’aleshores, sempre que es parla de l’afició de Rowan Atkinson als cotxes surt el tema de l’accident.

Una de les noticies (automobilísticament parlant) més importants de la setmana passada, mentre jo rondava per Europa, va ser la noticia que va reunir de nou en un mateix titular les paraules “McLaren”, “Rowan Atkinson” i “accident”. En aquest cas, no obstant, la cosa ha estat una mica més seriosa, tot i que Rowan Atkinson ha sortit il·lés de la nata. El cotxe, no obstant…

… ha quedat força més tocat. Tant, que el V12 que habitualment viatja darrera del conductor ha desaparegut de la escena del crim. Per sort, i segons he pogut llegir per blogs i fòrums varis, el monocasc de fibra de carbono sembla que ha quedat intacte, cosa que indica que el cotxe es podrà salvar. Clar que la milionada que costarà probablement serà d’escàndol.

Curiosament, Rowan Atkinson va ser el convidat al programa Top Gear no fa ni tres setmanes. Entre els diferents temas que va tocar (mentre presentava la segona entrega de Johnny English) estava el seu estimat McLaren, amb el que ha fet la friolera de 50.000 kilòmetres des de que el va adquirir (original) l’any 1997. Amb tants kilòmetres (per un cotxe d’aquestes característieques, amb status de mite), segurament es tracti del segón McLaren F1 més utilitzat de quants s’han fabricat (unitats de prova a apart), just darrera del de Flemke (l’únic de color blau amb llantes negres).

Com sempre, l’important aquí és que en Rowan Atkinson està bé… i que el McLaren (algún dia) tornarà a circular. Coses de no ser una garage queen

Via Segundos | Autoblog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s