Chris Harris, a 344 km/h en un Porsche 997 GT2 RS

Fa un parell de dies, Chris Harris va tuitejar el següent: “In honour of Dick Meaden* and his Vmax exploits. A GT2 RS, being used to avoid being late for a flight, last summer.” (Traduït: En honor a Dick Meaden i les seves aventures Vmax. Un GT2 RS, fet servir per no arribar tard a l’aeroport, l’estiu passat.) En altres paraules: 344 km/h en un Porsche 997 GT2 RS a una autobahn alemanya.

*Dick Meaden és un periodista freelance que també treballa per la revista Evo. La darrera setmana ha estat a la Bonneville Speed Week rodant amb un Skoda Octavia capaç d’agafar els 340 km/h. Récord per motors de 2.0 litres inclós. D’aquí que en Chris Harris s’hagi picat…

Via GT Spirit | Chris Harris @ Twitter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s