Red Bull es passa als rallyes. Més o menys.

Si hi ha un equip que està dominant l’actual temporada de Formula 1, aquest és Red Bull. L’escuderia de Milton Keynes, amb Sebastian Vettel al capdavant, va tan forta que l’avorriment entre el seu staff comença a arribar a nivells certament preocupants. És per aquest motiu que l’equip s’ha desplaçat al circuit d’Austin (encara en construcció) per realitzar uns tests de cara a una eventual entrada al mundial de rallyes. Bé. Quasi.

En realitat es tracta d’un acte promocional d’aquells que tan agraden a Red Bull, amb l’únic objectiu de promocionar el de moment poc conegut circuit d’Austin a Texas. Al volant, ni més ni menys que el veterà David Coulthard, un paio que en els darrers mesos no ha parat quiet (ja que entre d’altres coses, també és ambaixador de Mercedes-Benz AMG).

Curiosament, no és el primer cop que un monoplaça de Red Bull (en aquest cas, de la filial Toro Rosso) es passeja per una superficie diferent de l’asfalt: Jaume Alguersuari va fer algunes traçades a una platja de Cancun. A veure si al final serà veritat que es volen passar als rallyes?!

Via Speed Hunters

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s