Fernando Alonso i John Surtees, parlant d’Spa-Francorchamps

Aquest cap de setmana es disputa el Gran Premi de Bèlgica al circuit d’Spa-Francorchamps. Shell no ha volgut desaprofitar la ocasió per presentar un video en el que ens mostra les diferències que hi ha entre la Formula 1 d’avui en dia i la dels anys 60, dos èpoques que no tenen quasi res en comú. Per fer-ho, res millor que una conversa informal entre el bi-campió Fernando Alonso i John Surtess, pilot britànic que en el seu dia va còrrer per l’escuderia italiana. La veritat és que és força interesant, ja que toquen temes com Eau Rouge, les particularitats del circuit belga (que plogui a un lloc i que faci sol a un altre) o les diferents tècniques de conducció entre una època i l’altre. Val la pena donar-hi un cop d’ull…

Via Speed Hunters

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s