Pujant el Passo dello Stelvio en un Porsche 997 GT3 RS 4.0

Si hi ha una carretera que em moro de ganes de fer, aquesta és el Passo dello Stelvio. Es tracta de la segona carretera asfaltada més alta dels Alps, un port de muntanya situat quasi sobre la frontera que separa Àustria d’Italia (i Suïssa!). Arriba a una alçada de 2.757 metres, mentre que el Col d’Iseran, la més alta dels Alps, ho fa fins els 2.770. Des de fa molts anys és considerat un d’aquests llocs on s’ha d’anar (sí o sí) si t’agraden els cotxes, al mateix nivell que Monte-Carlo, Le Mans o el Nürburgring. En conseqüència, i per desgràcia, durant els mesos d’estiu s’hi acumula molta, molta gent.

Hi ha molts cotxes amb el que es pot coronar el pas del Stelvio. Molts. Un d’ells podria ser el nou Porsche 911 GT3 RS 4.0, possiblement, el millor Porsche de tots els temps (i un dels favorits d’un sevidor de vostés). Això és el que ha pogut fer Ollie Marriage, editor de la revista Top Gear, en el video que trobareu a continuació: quasi 20 minuts de video on es poden veure les 48 paelles que hi ha a la part més alta del port, tot sentint la melodia del sis cilindres bòxer del RS 4.0. Memorable.

Via Top Gear Magazine

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s