Tom Cruise rodant (i liant-la) amb el Red Bull de Formula 1

L’equip Red Bull de Formula 1 està de gira promocional pels Estats Units. O algo així. Si fa dos dies ja vaig penjar un video de l’excursió off road que David Coulthard va fer per l’encara en obres circuit d’Austin, avui toca parlar de la performance que els de Milton Keynes van fer al traçat de Willow Springs amb ni més ni menys que l’actor més rabiós del moment Tom Cruise al volant. Digue’m que en Cruise no és el meu actor preferit, tot i que entre la seva filmografia hi ha Days of Thunder, una peli sobre la NASCAR que dec haver vist unes trope-mil vegades. La raó? Em fa rabia, no el suporto.

La veritat és que Jalopnik no pot haver definit millor el moment:

Tom Cruise és tan ramatadament guay que ni un Formula 1 pot contenir tanta intensitat, i per això s’ha de sortir de la pista, per poder alliberar part d’aquest moment tan rematadament intens, fent de Tom Cruise el millor pilot tot-terreny de Formula 1 del món. Fins i tot té el seu nom escrit al costat del cotxe, com un pilot de Formula 1 de veritat, que és el que David Coulthard diu que es podria arribar a convertir algun dia. Chachi piruli!

Es pot dir més alt, però no més clar. No obstant, s’ha de reconèixer que el paio la toca bastant bé. Per poder rodar en un Formula 1, encara que sigui a aquest ritme, s’han de tenir les idees ben clares. Prova d’això és que Tom Cruise no cala el RB5 quan se surt de la pista. Té collons la cosa, si al final serà bon pilot i tot…

Via Jalopnik

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s