La impressionant primera volta de Michael Schumacher a Spa-Francorchamps

Tot i que Sebastian Vettel va ser el just guanyador del Gran Premi de Bèlgica, el pilot que per a mí va fer el millor paper a Spa-Francorchamps va ser Michael Schumacher. Sí, el iaio aquest de 41 anys que “està fent el ridícol” i que “millor s’hagués quedat a casa enlloc d’arrosegar-se per la graella com està fent ara“. Per començar, va sortir últim. Per continuar, va marcar una volta ràpida 1.1 segons més ràpida que la del seu company d’equip (un tal Nico Rosberg). Y per acabar, va finalitzar la cursa en 5ª posició. Amb quaranta-un anys. Contra paios que quan ell va debutar ara fa 20 anys ni tan sóls havien començat a fer kàrting.

Gran part del mèrit en aquesta 5ª posició final la té una primera volta “perfecte”, en la que no només es va limitar a esquivar tots els merders que es van muntar (com el seu inútil d’en Senna, emportant-se per davant el Toro Rosso d’en Jaume Alguersuari), sino que va aconseguir avançar ni més ni menya que deu posicions. Tan bona va ser aquesta cursa, de fet, que és la major remuntada que mai havia fet el pilot alemany, superant la que va fer durant el Gran Premi de Monaco l’any 2006. El que aquest paio està fent amb 41 anys és per treure’s el barret.

Via MotorpasiónF1

Un pensament sobre “La impressionant primera volta de Michael Schumacher a Spa-Francorchamps

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s