Reparto Corse Clienti: el palau dels somnis de Ferrari

Admeto que tot i que de petit era tan ferrarista com el que més, amb els anys m’he anat tornant molt més de Porsche. Coses meves. Tot i així, cada cop que veig un d’aquests cotxets vermells em segueix agafant trempera. Més encara quan parlem de Formula 1. I més si ho fem de monoplaces “descatalogats”. I fins i tot més si aquests s’apilen per dotzenes sota el mateix sostre.

Això és bàsicament el que fa el Reparto Corse Clienti, un departament encarregat de cuidar els monoplaces “privats” que la gent ha anat adquirint al llarg dels anys (quan un cotxe fa dos anys que es va retirar es posa a la venda, coses de l’espionatge), i de portar-los als diferents Ferrari Days que es celebren cada any a diferents circuits del món.

A part dels diferents monoplaces de la Scuderia, (el més antic era un del 1996, mentre que el més nou era el F2008 de Kimi Raikkonen) el Reparto Corse Clienti també s’encarrega de mantenir i gestionar els programes FXX i 599XX, on cada individu s’ha deixat uns 2 milions d’euros (es diu) per poder convertir-se en una mena de pilot provador de la casa, tot rebent les mateixes atencions que reben Fernando Alonso i Felipe Massa. S’ha de reconèixer que veure’ls tots guardats al mateix lloc impressiona força…

Via Jalopnik.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s