Coses que et trobes per la vida: una bateria mòbil i un sofà a 163 km/h

Sense paraules, oi? Un sofà a 163 km/h. Qui ho havia de dir? En els darrers anys, especialment des de la irrupció de YouTube a les nostres vides, he vist coses veritablement estúpides (moltes d’elles protagonitzades pel meu germà al volant d’un tracció trasera): el rècord de velocitat en una segadora, que posteriorment va ser superat per un altre sonat… o aquest video surrealista protagonitzat per un sofà volador. Un what the fuck en tota regla. Doncs si heu al·lucinat amb això… espereu a veure el següent: una bateria mòbil… literalment. Rizando el rizo. De bojos.

Via World Car Fans | Autoblog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s