Oh la la la: el video de l’accident del Nürburgring

Digueu-me conspiranoic, però prova de que l’accident del Nürburgring és totalment atribuïble als responsables del circuit, tal i com vaig comentar ahir, és que la majoria de videos que corren pel yutub han estat borrats (o forçats a ser borrats, que a efectes pràctics és el mateix). Tots, excepte aquest. Publicat per Bridge to Gantry, el video en qüestió recull el moment exacte de l’accident.

Comença a Bergwerk (minut 9:32), just abans d’enfilar la recta cap a la zona on es va produir el xoc en cadena. Al arribar, i després d’una forta frenada i un campi-qui-pugui amb cotxes parats per tot arreu, es pot veure clarament com la senyalització no estava ben situada. Només uns metres més endavant, les primeres conseqüències de la negligència dels marshalls: un Porsche 964 Carrera RS blanc destrossat al costat del E92 M3 que se l’ha endut per davant.

Molt inteligentment, el conductor francés decideix que estar parat allà no és la millor de les idees. Just en el moment en que comença a moure’s, es pot veure al fons de tot com el Corvette aconsegueix aturar el cotxe… segons abans de que el Ring Taxi, arribant a fondu rigurós, se l’emporti per davant com qui no vol la cosa. Qui és el responsable? Jo crec que està força clar. Jutgeu vosaltres mateixos.

Via Axis of Oversteer | Bridge to Gantry

Per si de cas, he decidit guardar el video al disc dur no sigui que el tornin a tombar. 

Un pensament sobre “Oh la la la: el video de l’accident del Nürburgring

  1. Perdona que no vingui al cas, estic repassant quasi totes les entrades jeje, pero amb aquesta càmera enfocada cap al darrere, almenys jo, aprecio molt més bé els desnivells de l’infern verd.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s