DTM 2002 + Norisring = WIN!!

 

Per més KERS i DRS que vulguin, que en una cursa hi hagi o no hi hagi espectacle depén en un 90% del circuit i de les seves característiques. En aquest sentit, per a mi només hi ha dues formes d’aconseguir-ho: que hi hagin desnivells, com a Laguna Seca, Nürburgring o Spa-Francorchamps, o que el traçat estigui constituït a base de rectes i curves tancades, com Montreal… o Norisring.

Aquest darrer probablement sigui el circuit amb un plantejament més senzill de tots els traçat on es disputen curses d’alt nivell. Bàsicament, es tracta d’un tros d’autopista que, amb unes variants, es fa cap a una banda i torna a començar. Més simple impossible.

Un bon exemple el trobem en aquest video que ha penjat el meu bon amic (i fanàtic d’Audi) Syed al seu blog IEDEI. En ell disfrutarem d’un duel d’aquests que fan afició entre Laurent Aiello, amb un Audi TT-R, i Bernd Schneider, amb un Mercedes-Benz CLK-DTM. Es tracta de la cursa que va tenir lloc l’any 2002, quan els cotxes encara molaven. Amb les siluetes que hi ha ara, la cosa ha perdut bona part del seu atractiu, sincerament.

Via IEDEI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s