Orgia de Lotus a la japonesa

No sé que tenen els japonesos, però això de les concentracions i els dies dedicats a tal o qual fabricant se’ls hi dona molt i molt bé. D’exemples en tenim molts, com el NISMO Festival al que m’encantaria anar-hi algun dia. Avui, no obstant, toca parlar de Lotus i del Japan Lotus Day 2011. Bàsicament, es tracta d’una concentració de Lotus on no només es van presentar esportius de Hethel, sino també algun que altre Caterham i un parell de monoplaces de Formula 1.

Per variar, Speed Hunters ha fet una cobertura excepcional de l’esdeveniment, dividint-la en tres parts (aquí, aquí i aquí) i on ens mostra absolutament tot el que va passar al circuit Fuji Speedway. La guinda al pastís la posa un video d’aquests que jo anomeno “qualitat Vimeo”, grabat amb una càmera rèflex, i que recomano disfrutar a pantalla completa. No sé vosaltres, però jo em quedo amb el Lotus Europa amb carrosseria de fibra de carboni…

Okidokyo: Japan Lotus Day 2011 at Fuji Speedway from Remi Schouten on Vimeo.

Via Speed Hunters

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s