Drifting. Radiocontrol. Onboard.

Tres conceptes: Drifting. Radiocontrol. Onboard. Fins ara, sabia que el drifting era tota una religió al Japó. El que no sabia és que la obsessió per aquesta particular disciplina arribaria als extrems de frikisme que es poden veure en aquest video. La veritat és que les competicions de drifting amb cotxes a radiocontrol no són precissament noves.

El que ja no ho és tant és veure-les “des de dintre” (literalment), amb tant detall com es pot veure en aquest clip. Al·lucino. I al·lucino no només pels detalls de l’interior del cotxe, que ja de per sí impressionen… sino perquè, a més a més, pilot, volant i fre de ma es mouen en consonància amb el que fa el cotxe. Més realista, impossible.

Via Speed Hunters.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s