Video surrealista del dia: un Porsche 917K a la carretera

No hi ha res com despertar-se pel matí amb un bon video. No obstant, no espereu grans moments d’acció, ni cap metratge històric d’aquests que tant m’agraden. No. El video matinal del dia va d’un Porsche 917K conduint per l’autopista, per la carretera, pels carrers de la ciutat… com qui va amb un Ford Fiesta. Sincerament, jo veig una cosa així per la carretera i tinc un accident segur. Vamos.

Si la memòria no em falla, sé que hi ha dos Porsche 917K homologats per circular per carretera oberta, dels quals ja n’he parlat en alguna ocasió. Aquest, no obstant, és diferent… molt em temo que és una rèplica. I dic que és una rèplica (que n’hi ha, i de molt ben fetes) perquè el Porsche 917K pintant amb els colors de Gulf amb el #20 a la porta, el mateix que Steve McQueen portava a la pel·lícula Le Mans, és propietat de Jerry Seinfelf, i descansa a Nova York.

 

Sigui el que sigui, s’ha de reconèixer que veure un trasto així envoltat de Ford Mondeo i Peugeot 406 és una cosa que no es veu tots els dies.

ACTUALITZACIÓ. Després de mirar una mica per internet, efectivament es tracta d’una rèplica – com era obvi. Si no vaig errat, és propietat d’un austriac que es diu Ottokar von Jacobs. El paio té un Porsche 917/10 original i dues rèpliques fetes per un especialista, les quals porten el nom de 917 LMK. En té una pintada de Gulf i l’altre de Martini. En aquest video es poden veure les dues unitats. L’únic inconvenient és que, enlloc del Flat-12 que portaven els originals, aquestes “imitacions” equipen motors de sis cilindres (tot i que en aquest cas, el motor ha estat heretat d’un 911 RSR).

I ja que estic en el tema, aquest altre especialista tampoc està gens malament. Fins i tot fan rèpliques del Porsche 906.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s