Lewis Hamilton pilotant el McLaren MP4/4 d’Ayrton Senna.

hamilton-mp4-4-senna

Lewis Hamilton mai ha amagat la seva admiració per Ayrton Senna. De fet només cal donar un cop d’ull al seu casc per veure les similituds que hi ha entre el seu disseny i el del pilot brasiler. Imagineu-vos, doncs, que debia passar pel cap del pilot britànic quan li van oferir la possibilitat de pilotar el McLaren MP4/4 amb el que Senna es va proclamar campió del món l’any 1988. Gallina de piel com a poc.

Quan no feia ni un dia que Hamilton havia tornat del Gran Premi de Canada, Top Gear va brindar-li la possibilitat de fer realitat el seu somni: pilotar el MP4/4 a Silverstone. Hamilton i el McLaren MP4/4. A soles. 1.200 CV, motor turbo, canvi manual i una aerodinàmica que res té a veure amb el MP4/23 amb el que es va proclamar campió l’any 2008. Amb raó es va quedar sense paraules un cop va baixar del cotxe…

No és la primera vegada que Hamilton mostra la seva admiració pel que probablement sigui el monoplaça més dominant en la història de la Formula 1. Serveixi com a exemple la temporada 1988: el McLaren MP4/4, dissenyat per Gordon Murray i Steve Nichols i pilotat per Ayrton Senna i Alain Prost, va aconseguir 15 de 16 victòries possibles, i no va fer un perfect “gràcies” a que Jean-Louis Schlesser es va endur per davant al brasiler quan aquest liderava el Gran Premi d’Itàlia. Riu-te tú del domini de Red Bull.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s