Impressionant lluita al Paris-Bercy ERDF Kart Masters entre Grosjean, Vergne i Jousse

Tot i que ahir vaig fer un petit apunt a la entrada on Tiff Needell i Jason Plato es retrobaven amb el món del kàrting, no he pogut resistir la temptació de publicar aquest video sobre la finale del Paris-Bercy ERDF Kart Masters. En ella, Romain Grosjean (pilot oficial de Lotus l’any vinent), Jean-Eric Vergne (el paio que podria prendre-li el lloc a Alguersuari a Toro Rosso) i Julien Jousse (guapíssim el seu casc, molt semblant al de François Cevert) mantenen una lluita preciosa per la primera posició… fins que arriva Gary Paffett i ho envia tot a la merda al emportar-se a Grosjean per davant.

El que més crida l’atenció és, sense cap mena de dubte, el NO soroll que feien aquests cars. S’ha de reconèixer que el motor elèctric mai igualarà el dramatisme d’un bon motor de dos temps girant a 16.000 rpm, tot i que – les coses com són – aquests petits trastos corren la òstia. Veient el nivell del Paris-Bercy ERDF Kart Masters, no he pogut evitar pensar en el All Stars no-sé-què-més que van intentar organitzar al Palau Sant Jordi i que van haver de cancelar a corre-cuita per no-sé-quina extranya raó. A mi em resulta particularment curiós veure com tot va aparèixer i desaparèixer en qüestió de dies, i que després de bombardejar-nos amb anuncis i promos durant els darrers GP de la temporada de Formula 1, al final no va sortir ningú a donar la cara i a esclarir d’alguna forma els motius de la cancelació. Clar que pot ser he estat jo que no m’he enterat de la misa la meitat…

Via MotorpasionF1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s