Els avantatges de ser pilot de Ferrari

L’altre dia vaig publicar una entrada on Lewis Hamilton s’ho passava d’allò més bé al volant del mític McLaren MP4/4 amb el que Ayrton Senna es va proclamar campió del món l’any 1988. Aquest és, sense cap mena de dubte, un dels avantatges que té ser pilot oficial d’una escuderia amb la història de McLaren. No fa gaire, Heikki Kovalainen també va tenir també va tenir el privilegi de posar-se al volant de monoplaces com el Lotus 49 de Graham Hill o el Lotus 78 de Mario Andretti. Pura història de la Formula 1.

Imagineu-vos, doncs, els avantatges que ha de tenir ser pilot Ferrari. Amb un circuit propi com Fiorano, i clients de la casa que prostituirien a la seva filla a canvi de que un bi-campió com Fernando Alonso pilotés el seu cotxe, ser pilot de la Scuderia ve a ser algo així com la feina ideal. I si no, només cal donar un cop d’ull a aquests videos:

En el primer tenim a Fernando Alonso al volant d’un Ferrari 458 Italia. La cosa s’anima (i de quina manera!) a partir del minut 1:52, quan comença a anar veritablement de canto… tot i que hagués millorat gaire si l’acompanyant hagués estat calladet mentre durava la grabació. Què hi farem. En el segon clip tenim al pilot asturià al volant d’un Ferrari 599 GTO. Per la matrícula i la decoració, apostaria a que es el seu cotxe particular. En aquest cas, el video està grabat de cara, el que ajuda a veure la cara que posa el pilot quan li busca les pessigolles al V12 de 670 CV. El tercer és, pot ser, el menys espectacular dels tres: bàsicament es tracta del video promocional del Ferrari 458 Spider, rodat per les carreteretes properes a la fàbrica de Maranello.

Via Axis of Oversteer (i d’aquí, saltant de video en video a YouTube)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s