Tres videos del nou BMW M5 per alegrar la tarda

El nou BMW M5 és massa gran i massa pesat com per poder-lo considerar un esportiu de ple dret. Intentar oferir prestacions de super-esportiu sense renunciar a un interior luxós és, a dia d’avui, totalment contradictori… a no ser que visquis al costat d’una autobahn. En aquest sentit, pels que vivim en un país normal amb límits de velocitat normals (més o menys), té molt més sentit comprar-se un BMW 330d Touring, i un Lotus Elise amb el que et sobra. No obstant, els 560 CV que genera el seu V8 bi-turbo de 4.4 litres son molts cavalls, permetent-li plantar cara a propostes molt més esportives… sempre que ens deplacem en línia recta, clar.

Avui us volia parlar de tres videos. En el primer tenim la típica cursa cotxe-moto, on s’enfronten el nou BMW M5 contra una BMW S1000RR. Sobre el paper, els 193 CV i 204 kilos que pesa la superbike fan d’ella la clara favorita… si no fos perquè el circuit és Cadwell Park (on quasi no hi ha rectes) i la pista està força mullada. No fa gaire van fer un duel similar entre la mateixa moto i un BMW Serie M3, patrocinat per Akrapovic. Aquest ha estat publicat per la revista Autocar i tampoc està malament.

El segon video és una mica més bucólico-pastoril. En ell tenim un BMW M5 fent el cabra per una platga de gales. Per sort la marea està baixa, així que no espereu que el cotxe acabi enfonsant-se al final del clip. La raó de ser d’aquest video son els Jocs Olímpics de l’any 2014, els quals es celebraran a Londres i on la marca BMW s’ha convertit en vehicle oficial. Qui no ha desitjat fer zeros a la platja algun cop?

El darrer clip correspon al programa Fifth Gear, i ha estat grabat al traçat francés de Pau-Arnos (el mateix lloc, on, curiosament, Tiff Needell va provar el M5 de la generació anterior). En aquest cas, qui ho presenta no és el veterà pilot britànica sino Vicky Butler-Henderson. La seva veu és una mica insoportable, però el video no està malament: explicacions tècniques i imatges de cantos espectaculars a parts iguales… i jo que segueixo sense veure-li el sentit a ficar aquest cotxe en un circuit. En fi.

Via: Motorpasión | Motorpasión | Autoblog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s