Vist a Barcelona: Lamborghini Aventador LP700-4

Sempre he tingut la sensació que els catalans som gent molt discreta i, sobretot, pràctica, el que explicaria, per exemple, perquè es veuen tants Porsche Cayenne. Després de tot, perquè comprar un 911 quan pots tenir el mateix símbol d’estatus amb molta més capacitat de càrrega i espai per a cinc ocupants? En conseqüència, no hauria d’extranyar a ningú que creuar-se amb un super-esportiu pels carrers de Barcelona sigui tan improbable com que Mourinho li guanyi un partit a Guardiola. És a dir: (quasi) impossible.

No obstant, de tant en tant algun trasto d’aquests es deixa caure pels carrers de la ciutat. Sovint es tracta de cotxes extrangers. I si no són extrangers, segurament formen part o bé de Gentlemen Drive o bé de GT Club — com el McLaren MP4-12C que es va deixar veure per la zona alta fa dues o tres setmanes

El fet és que fa un parell de dies pujava jo per Passeig de Gràcia en el bus quan, davant del nou Hotel Mandarin, veig una cosa blanca, baixa i molt (MOLT!) agressiva. El meu radar no va fallar: es tractava d’un Lamborghini Aventador LP700-4. De fet, es tractava del meu primer Lamborghini Aventador LP700-4, algo que resulta certament irònic si tenim present que durant l’any sempre intento anar a Monaco, Ginebra o el Nürburgring, on les possibilitats de creuar-te amb un d’aquests augmenten de forma exponencial.

Com a fan devot del Lamborghini Murcielago, admeto que quan vaig veure el Aventador per primer cop vaig tenir dubtes. No obstant, aquest cotxe en directe guanya molt. És molt més baix del que sembla als salons, molt més ample i molt més agressiu. Veritablement, se’m fa molt difícil buscar-li defectes… si és que en té algun. Com que no crec que em torni a creuar amb un d’aquests per Barcelona en les properes setmanes, aquí us deixo amb les quatre fotos que vaig fer amb el telèfon. Salut!

2 pensaments sobre “Vist a Barcelona: Lamborghini Aventador LP700-4

  1. La setmana passada vaig veure el meu primer Aventador “real” també (sense tenir en compte l’exposat a Montmeló durant l’Open GT), en aquest cas a Mónaco i en taronja… realment impressionant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s