Canvis al Tumblr de Colla Verglas

Ahir tenia 15 minuts d’aquests en que no saps ben bé que fer i vaig decidir millorar la imatge del Tumblr de Colla Verglas. Com ja sabeu, Tumblr és una plataforma de micro-blogging a cavall entre els blogs de tota la vida i el Twitter. Publicar és tan fàcil com fer un click. De fet, fins i tot hi ha la possibilitat de fer reblogs, com si d’un retweets es tractés — qui no estigui familiaritzat amb Twitter probablement no entengui res, aviso.

El fet és que el format original que feia servir era massa simple — ja que era un dels gratuïts — i jo tenia ganes de buscar algo una mica més estètic, sense deixar de banda la funcionalitat. Ara el nou Tumblr de Colla Verglas incorpora la caràtula que vaig dissenyar fa un parell de dies — en un altre moment d’aquests que podriem anomenar ociosos — i compta amb un disseny més net, més pulit i més elegant. Una de les coses que més m’agrada, però, és el format “infinit” que ara té la pàgina: no cal que cliqueu per anar a la pàgina següent, només cal que baixeu i les imatges s’aniran carregant sobre la marxa.

Perdoneu que insisteixi però jo de vosaltres no m’ho perdria (o no parlo del format, sino del Tumblr en sí). Cada cop al·luciono més amb la quantitat d’imatges antigues, retros, artístiques, professionals i de qualitat que publica la gent. Tan se val si és un muntatge amb el nou Continental GT V8 de Bentley o una foto en blanc i negre del Gran Premi de Monaco de 1957. És un torrent d’imatges al·lucinants interminable. Al cap del dia pot ser he afegit una trentena més a la llista, així que si no voleu que se us acumuli la feina, ja sabeu…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s