Chris Harris treu a passejar el seu Porsche 911 GT3 RS 4.0 abans de posar-lo a hibernar

Viure al Regne Unit té certs avantatges — una cultura automobilística envidiable, per exemple — i certs inconvenients. El primer de tots és, sense cap mena de dubte, el clima. Certament, tenir un esportiu en un país on plou quasi a diari no té gaire sentit, un fet que s’accentua a l’hivern quan la temperatura cau en picat. Molta gent decideix — amb molt bon criteri — posar els seus cotxes en hibernació, tal com ha fet, per exemple, en Chris Harris.

El cotxe en qüestió no és altre que el Porsche 997 GT3 RS 4.0, un auténtic missil balístic de 500 CV calçat amb pneumátics Michelin Pilot Sport Cup. Abans de fer-ho, però, el britànic ha volgut compartir el darrer passeig amb el seu joguet preferit a través del seu nou canal de YouTube — al que ha anomenat Drive, i del qual tinc un parell de videos encara per ensenyar-vos.

Com ja sabeu, el GT3 RS 4.0 és la darrera evolució de la generació 997. Munta el mateix motor que el GT3 RSR de competició, amb 4.0 litres de cilindrada i ni més ni menys que 500 CV atmosfèrics. Calçat com va amb semi-slicks, resultava obvi que, durant els mesos d’hivern, o bé se’ls canviava per uns pneumàtics convencionals o bé, sencillament, posava el cotxe a hibernar durant una temporada. Com que els pneumàtics pel GT3 són força prohibitius, la decisió va ser fàcil.

Per si la forma d’explicar les coses d’en Chris Harris no fos de per sí motiu suficient per veure el video, la qualitat d’aquests és sencillament espectacular — sobretot les càmeres a càmera super-lenta. I què dir dels paissatges? És veure el video i tenir unes ganes irrefrenables d’agafar el primer Easyjet que surti cap a Londres per fer-les amb el cotxe que sigui.

El millor de tot plegat és que el cotxe no és una unitat de prensa, ni ha estat cedit per cap afortunat propietari exclusivament per fer aquest video. El millor de tot plegat és que el cotxe és d’en Chris Harris. En paraules del gran Pep Guardiola: és el putu amo. Tal i com diu a l’article que ha escrit al respecte a Piston Heads, el preu del GT3 RS 4.0 és de 161.305 euros. D’aquests, 119.241 euros han estat prestats pels serveis financers de Porsche al 8,52% d’interés (!!!), el que es tradueix en una quota mensual de 1.527,15 euros. És, en altres paraules, el preu que s’ha de pagar per tenir el cotxe perfecte.

Via Piston Heads

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s