Chris Harris enfronta el Ford RS200 i l’Audi Sport Quattro en un nou video de Drive

Fa uns dies us vaig parlar del primer video de Drive, el nou canal de YouTube que en Chris Harris s’ha tret de la màniga. En ell, el periodista britànic treia a passejar el seu Porsche 997 GT3 RS 4.0 per darrera vegada abans de posar-lo a hibernar. Tot i que encara tinc els dos primers videos a la llista de pendents, avui us vull parlar de la darrera entrega, on es dedica a comparar dos mites dels anys 80 com ho són l’Audi Sport Quattro i el Ford RS200. Tot i que en aquesta ocasió es tracta de les versions de carrer, el video no té desperdici — amb comentaris de Harris sobre la particular història de cada model i què se sent al posar-se darrera el volant. Jo quan sigui gran vull ser com ell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s