Ferrari celebrarà el 25º aniversari del F40 al Circuit de Catalunya

De la mateix amanera que fa tres anys el Circuit de Catalunya va ser l’escenari escollit per celebrar el 25º aniversari del Ferrari 288 GTO, ara que el Ferrari F40 fa anys la història es tornarà a repetir. Organitzat pel Ferrari Club España i amparat per la pròpia marca — el que li otorga caràcter internacional –, aquesta trobada reunirà unitats vingudes de tot Europa, tot coincidint amb la celebració de l’Esperit de Montjuïc els dies 20, 21 i 22 d’abril de 2012 — per a mi, el cap de setmana que millor m’ho vaig passar al Circuit l’any passat. Els cotxes es reuniran al paddock del circuit i donaran algunes voltes al traçat de Gran Premi. Es pot demanar algo més?

Més info: Ferrari Club España

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s