Visita ràpida al Red Bull Hangar-7 de Salzburg

Aquest estiu la meva parella i jo vam creuar mitja Europa en un viatge que ens va portar de Barcelona al Nürburgring, i d’allà cap al Tirol i els Alps suïssos. Van ser molts kilòmetres però molt ben aprofitats, i entre les coses que vam veure hi figura el Red Bull Hangar-7 de Salzburg. A grans trets, es tracta d’un hangar situat a tocar de pista de l’aeroport de Salzburg, on Dietrich Mateschitz, fundador i CEO de Red Bull, hi té guardats els seus joguets. Mateschitz és tan apasionat a la Formula 1 — penseu que apart de l’equip vigent campió també és el propietari del Red Bull Ring, antiga seu del Gran Premi d’Àustria — com ho és als avions, i el Red Bull Hangar-7 és la prova més palpable.

Per ser exactes, al Hangar-7 s’hi guarda només una part dels avions propietat de Mateschitz, ja que la majoria dels seus joguets aeronàutics es troben al hangar que hi ha just al davant (tancat al públic quan hi vam anar). El Red Bull Hangar-7 fa funcions de restaurant de luxe, sala d’exposicions i museu-col·lecció d’avions i de monoplaces de Formula 1. Entre d’altres, hi podem trobar des del Sauber-Ford de 1995 fins al RB6 amb el que Sebastian Vettel es va proclamar campió del món l’any 2010. A més a més, també hi trobarem altres objectes relacionats amb la marca, com la KTM de Marc Coma o un Toyota Camry de la NASCAR.

El millor de tot és que l’entrada és gratuita. Per desgràcia, quan hi vam anar nosaltres era tan tard que quasi no vam tenir temps de res. Quatre fotos, una partida al GT5 i de nou cap a Kirchberg, poblet on teniem el centre d’operacions. Si paseu per allà no dubteu ni un segon en passar-hi a donar una ullada. No ja pels cotxes i els avions exposats en el Hangar-7, sino per la pròpia arquitectura de l’edifici. A mi em va encantar. I ja posats, tampoc us deixeu la botiga oficial de Red Bull a dos passos de la casa natal de Mozart.

Trobareu la resta de fotos en aquest enllaç de Google+ (estic provant-lo per valorar si val la pena o no renovar Flickr Pro, ja em direu que us sembla) o clicant directament a les imatges. Ja que estic, aprofito per donar les gràcies a la Mireia per la seva interminable paciència amb mi i amb la meva afició als cotxes. T’estimooo!

2 pensaments sobre “Visita ràpida al Red Bull Hangar-7 de Salzburg

  1. Heya i’m for the primary time here. I found this board and I find It truly useful & it
    helped me out a lot. I am hoping to offer one thing back and aid others like you aided me.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s