EventGo, una agència de viatges especialitzada en esdevenimentes esportius

Espero que em disculpeu per endavant, però avui us volia parlar del petit projecte que uns amics acaben de engegar i que, de fet, crec que podria ser-li d’utilitat a més d’un. Es tracta d’una agència de viatges anomenada EventGo. A diferència d’altres agències convencionals, la empresa que en Carles i l’Albert han creat des de Girona està especialitzada en la organització d’esdeveniments esportius, els quals van des de les 500 milles d’Indianapolis fins a un partit del FC Barcelona.

Evidentment, si no creiés que us pot resultar interessant no m’hagués decidit a escriure aquesta entrada. Després de tot, quin sentit tindria que us parlés d’un matalàs de viscolàtex si ni us va ni us ve? EventGo és diferent. I us ho dic des de l’experiència que em dona haver muntat un bon grapat de viatges pel meu compte — els quals van des de les 24 hores de Le Mans fins al Nürburgring, el Rally de Finlàndia, el Rally Legend, el saló de Ginebra o el Rally Monte-Carlo. Creieu-me doncs si us dic que fer quadrar horaris, cotxes de lloguer, aeroports i hotels no és fàcil, més quan ho has de fer entre hores per manca de temps.

Aquesta és la precisament la tasca que fan a EventGo: encarregar-se de totes les gestions per a que tú només t’hagis de preocupar de gaudir del esdeveniment. L’avantatge respecte a una agència convencional és que en Carles i a l’Albert també són amants del món del motor, cosa que ajuda a l’hora d’entendre les necessitats del client. Amb ells vaig anar per primer cop al saló de Ginebra, i gràcies a en Carles vaig tenir la oportunitat de descobrir el Tramontana en una sessió de fotos molt especial.

Entre les cosetes que tenen en catàleg hi figuren les 500 milles d’Indianapolis i les 500 milles de Daytona, prova inaugural de la NASCAR; però també hi ha la possibilitat de seguir la caravana del Dakar en un tot-terreny, anar a Wimbledon, assistir a festivals aeris arreu del món o gaudir de la possibilitat de conduir un Ferrari. Qualsevol cosa és possible. Depenent dels serveis que demanem i dels hotels on volguem allotjar-nos, hi ha tres nivells diferents de preus — Bronze, Silver, Gold. La única cosa que no inclouen en el preu és el transport, ja que la tarifa dependrà en última instància del lloc d’on sigui cada client: “No té cap sentit fer sortir de Barcelona un client d’Estocolm“.

La seva forma de treballar és, per dir-ho d’alguna forma, “a mida”. Partint del paquet bàsic es poden encarregar des de gestionar els vols i els trasllats fins a organitzar sortides gastronòmiques i culturals, tot aprofitant el viatge.

Normalment no m’agrada fer publicitat al blog — i tampoc és que hagi tingut mai la oportunitat… excepte pot ser el cop que em van deixar un Fiat 500 — però aquest cas és diferent. Només pel fet d’haver engegat aquest projecte en els temps que corren, en Carles i l’Albert es mereixen tot el meu respecte i tot el meu suport.

Més info: EventGo | Twitter

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s