Jay Leno no té un cotxe preferit, però sí una marca: McLaren

Aprofitant l’arribada del nou McLaren MP4-12C a la seva col·lecció, Jay Leno ens parla de la seva darrera adquisició, de la marca i del mític F1. Per comença diu que no té cap cotxe preferit, però sí una marca: McLaren. I raó no li falta. De fet, la seva vinculació amb Woking és tal que, just quan es va presentar el MP4-12C, McLaren el va convidar al McLaren Technology Center per donar-li un cop d’ull en exclusiva. És més: quan va anar a recollir la seva unitat va poder rodar i tot al aeròdrom on es roda Top Gear en una mena de curs privat impartit pels pilots provadors de la marca. D’això se’n diu tenir bons contactes.

A mi personalment el McLaren MP4-12C m’ha decebut un mica, tot i que admeto que quan més temps passa més m’agrada. Crec que hi ha hagut massa hype al seu voltant i que aquest ha estat d’alguna manera perjudicial per la imatge del nouvingut. El fet de que el Ferrari 458 Italia li hagi passat la ma per la cara en més d’una ocasió no hi ha ajudat particularment. A mi el que m’agrada de veritat és el McLaren F1, al qui Leno defineix a la perfecció quan diu que el F1 “és el darrer cotxe amb el que podies anar a Le Mans, guanyar la cursa, i tornar conduint a casa“. No puc estar-hi més d’acord.

Via GT Spirit

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s