Chris Harris i la versatilitat del McLaren MP4-12C en el dia a dia

Curiós. Quan va sortir el McLaren MP4-12C, les meves expectatives sobre el nou esportiu de Woking estaven pels núvols. Després de tot, ser l’hereu (més o menys, ja m’enteneu) del McLaren F1 era tota una garantia. No obstant, ja des de les primeres proves, el Ferrari 458 Italia es va mostrar superior davant del crono, un fet al que també se li ha de sumar els problemes que van patir les primeres unitats que es van entregar. Amb el pas dels mesos, no obstant, el MP4-12C ha anat guanyant molts punts en la meva escala de Cotxes Que Em Compraria Si Fos Ric, fins al punt que, a dia d’avui, abans em compro un d’aquests que no pas un 458 Italia.

La raó d’aquest canvi la trobem en videos com el que acaba de publicar Chris Harris a DRIVE. No sé com s’ho fan, però video que publiquen video que m’agrada. El fet és que el britànic ens mostra les bodats del MP4-12C no només en circuit, sino també en el dia a dia i en la conducció per ciutat. I és que curiosament és aquí on el McLaren MP4-12C es desmarca de la competència: és un cotxe que el pots fer servir a diari — còmode, comfortable, versàtil. Clar que quan engeguem el mode Track i el fiquem en circuit la cosa canvia. I és precissament aquesta dualitat el que fa del MP4-12C un cotxe tan especial. No m’extranya que a Jay Leno li hagi agradat tant

Ja que estem parlant del McLaren MP4-12C, Diariomotor acaba de publicar una prova amb unes fotografies espectaculars. Un article molt recomanable (1, 2, 3).

Via DRIVE | Piston Heads

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s