Recuperant fotos: sessió en exclusiva amb el a.d. Tramontana R-Edition

Fa dos o tres anys, ara ja ni ho recordo, el meu amic Carles em va trucar un dia per veure si em venia de gust fer algunes fotos al a.d. Tramontana R-Edition. Dir que no a propostes tan temptadores com aquesta és força difícil, així que sense pensar-m’ho dues vegades vaig dir que sí. La sorpresa va ser que un cop vaig arribar a la nau de Garriguella, als afores de Figueres, el que jo pensava que es limitaria a tirar quatre fotos mentre els enginyers feien la seva feina es va convertir en una sessió de fotos amb totes les lletres.

De fet, aquesta és la raó per la que encara no habia publicat les imatges al blog, unes imatges que, curiosament, van aparèixer a tot arreu quan van ser publicades per la propia marca com a oficials. Tenint en compte que fa temps que no se sap res del fabricant gironí, crec que ja a ningú li importarà que les publiqui per aquí…

Va ser una sessió intensa, des de primera hora al matí fins que va posar-se el sol, en una ruta que ens va portar per carreteres locals, pel port de Roses i per la carretera que porta al restaurant El Bulli, ara ja tancat. Va ser una oportunitat única que es va completar amb la presentació oficial al circuit d’Hostalric. Impossible demanar més. Per desgràcia, i tot i aparèixer al programa de Jay Leno, a Fifth Gear, ser provat per Evo Magazine i deixar-se veure per Le Mans i St. Moritz amb una decoració d’allò més especial, res més s’ha sabut del fabricant gironí. Una llàstima.

Trobareu totes les imatges (173) a Google+.

Anuncis

2 thoughts on “Recuperant fotos: sessió en exclusiva amb el a.d. Tramontana R-Edition

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: