Així és com treballa Nakai-San, l’home darrera de RAUH-Welt Begriff

Making of RWB Bangkok from TennXX on Vimeo.

A vegades la línia que separa una bona preparació del trunying més lamentable és molt fina, i aquest és el punt on es troba RAUH-Welt, el preparador japonés de Porsche del que us he parlat alguna vegada. En aquest sentit, i tot i donar per fet que alguns de vosaltres penseu que les seves preparacions van una mica massa enllà, a mi simplemenet em fascinen. I és per això que seguiré penjant cosetes. Com per exemple aquest video, on podem veure la primera preparació de Nakai-San fora de Japó.

Veure com treballa aquest paio i la dedicació que hi posa és algo que m’encanta. Cert és que la dedicació que hi poden els anormals del MTV Tuning España també deu ser encomiable, però el resultat final és el que ho canvia tot. I en aquest sentit, aquest RWB993 em posa molt palote (parlant en plata). Clar que el meu preferit segueix sent el RWB964, com el Pandora One del que us vaig parlar fa unes setmanes.

Per a tots els que penseu que això és trunying, què em diueu del 993 GT2 Evo de competició? O del 934 RSR Turbo? O del 964 d’aquesta altra foto? No em negareu que les similituds salten a la vista, oi que sí? Pot ser el deu pedigree no és el mateix, ni el seu palmarés, ni la seva història. Però tampoc ho és el seu preu, tenint en compte que qualsevol d’aquests tres tranquilament s’en va a més enllà del mig milió d’euros. Mínim! És precisament aquesta semblança entre tots aquests i les creacions de Nakai-San que m’agrada tant RAUH-Welt Begriff. I el que és més important: tots aquests trastos no només impressionen estèticament parlant, sino que a més a més corren… i molt.

Via Jalopnik

Un pensament sobre “Així és com treballa Nakai-San, l’home darrera de RAUH-Welt Begriff

  1. Gelipollas hablando en catalá es lo mesmo que los catetos garrulos de antiguamente, aparte de ser un retrasao mental, pues no ties ni puta idea de la obra y vida de este Japo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s