Kimi Raikkonen, entrevistat a Top Gear

Sempre he estat molt fan de Kimi Raikkonen, i no només des de que va començar a guanyar curses amb McLaren o el títol mundial amb Ferrari. Prova d’això és que a casa tinc una gorra seva de quan corria per Sauber, comprada l’any 2001 quan vaig assistir al Gran Premi de França. Sóc un visionari, ho sé. No em pregunteu per què però era un paio que em queia bé… i a més a més anava ràpid.

Amb els anys va anar guanyant una reputació de pilot a qui li relliscava absolutament tot que m’agradava, encara que fos per contraposició a la resta de pilots encorsetats pels caps de prensa de cada equip. Ell feia (i fa), senzillament, el que li sortia de la cigala. Aquest any ha decidit tornar a la Formula 1 després de provar sort al mundial de rallyes (sense gaire encert, tot sigui dit) i fins i tot tantejar la possibilitat de creuar l’Atlàntic per competir a la NASCAR.

S’entén, doncs, que el hype al voltant del Lotus-Renault i del pilot finlandès sigui enorme, i més ara que el campionat està a dos dies de començar. Sense anar més lluny, diumenge passat va ser entrevistat per Jeremy Clarkson a Top Gear. Admeto que darrerament he desconectat bastant del programa, pel que tot i saber de la entrevista, no l’havia vist fins ara. Mireu-la perquè no té desperdici…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s