Renault Clio Cup + Dacia Logan = Dacia Logan 2.0 RS

Repassant entrades antigues de motorFULL, l’altre dia em vaig creuar amb una entrada que parlava d’un Dacia Logan 2.0 RS. Admeto que a mi aquests invents del TBO que són el que no semblen i semblen el que no són sempre m’han atret molt. D’entrada, el Dacia Logan més potent que hi ha a l’actualitat equipa un motor 1.2 de 75 CV. D’on ve, doncs, la denominació 2.0 RS? Resulta obvi: el cotxe que apareix a les imatges és un Logan amb el motor d’un Renault Clio Sport, el conegut 2.0 16V de 193 CV que s’oferia en la generació anterior.

Veient les imatges queda clar que aquest Dacia Logan 2.0 RS no té res a veure amb la versió de 75 CV. Barres de seguretat, un interior reduït al més essencial (bé, tampoc és que la versió de producció vingui gaire més equipada, la veritat), seients de competició, llandes ATS força més esportives que les “galetes” de ferro que porta de sèrie, etc. En definitiva, que es tracta d’una versió de curses en totes les lletres. La sorpresa ve al veure el video que trobareu més avall. Us resulta familiar? A mi sí, i molt. I em resulta familiar perquè sona igual que el Renault Clio Cup que tenim a Costa Rica Competició, el que inclou no només el motor sino també el canvi. Un canvi que, per més senyes, és seqüencial.

No sé a vosaltres però a mi m’encanta…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s