La (impressionant) darrera volta de les 12 hores de Sebring 2012

L’any 2007, el Porsche 997 GT3 RSR de l’equip Flying Lizard i un Ferrari F430 GT2 van mantenir una batalla d’aquestes que es recordarant durant molt de temps a la última volta de les 12 hores de Sebring. La lluita els va portar a entrar en paral·lel al darrer revolt de la darrera volta. Quasi res. Curiosament, la història sembla que s’ha tornat a repetir en la edició d’aquest any. Abans de destripar-vos el final millor serà que veieu primer el video. Les declaracions de Joey Hand, el pilot del BMW M3 GT oficial, al final del video no tenen desperdici.

Ja l’heu vist? Doncs ara podeu seguir llegint. La categoria GT va veure fins a sis cotxes diferents liderant la cursa a mesura que passaven les hores. Olivier Beretta, pilot d’un dels Ferrari 458 GT2 de l’equip AF Corse, va perdre quasi totes les opcions al envirollar-se a 6 voltes del final. No obstant, i gràcies a l’ajuda d’uns Ferrari doblats (oh, sorpresa) va aconseguir re-enganxar-se al BMW M3 GT2 de Joey Hand. El millor va arribar a la darrera volta quan un altre dels Ferrari de l’equip AF Corse (oh, super-sorpresa) va endur-se per davant el pilot de BMW. El comentarista el confon amb el 458 GT2 de Beretta, però es tracta de cotxes i pilots diferents. Joey Hand (un pilot que aquest any correrà per BMW al DTM) va aconseguir recuperar-se, mantenir la distància amb el Ferrari de Beretta… i fins i tot enganxar al que l’havia tret de la pista i passar-lo just abans de passar per meta.

Així doncs, victòria de classe pel BMW de Joey Hand, Dirk Mueller i Jonathon Summerton; segona posició pel Chevrolet Corvette C6.R d’Antonio Garcia, Jan Magnussen i Jordan Taylor; i tercera pel Ferrari d’AF Corse pilotat per Olivier Beretta, Marco Cioci i Andrea Bertolini. Si voleu veure bones fotos de les 12 hores de Sebring d’enguany, Autoblog ha penjat una galeria amb un bon grapat d’imatges en alta ressolució. Això per no parlar de les genials cobertures de SPEED HUNTERS

Via SPEED HUNTERS | Autoblog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s