Lap of Life, el tribut que Antti Kalhola li ha fet a Ayrton Senna

Sempre he sentit una mena de fascinació per la figura de Ayrton Senna. Sigui perquè va ser gràcies a ell que em vaig enganxar a la Formula 1, sigui per aquest aire místic que desprenien les seves declaracions, sigui per la seva forma d’entendre la Formula 1. Qui sap. El fet és que per alguna raó Senna segueix sent per molts EL pilot. I això que ja han passat 18 de l’accident que va acabar amb la seva vida al revolt de Tamburello.

Videos com la darrera producció del finlandés Antti Kalhola no fan més que engrandir el seu mite. Dedicat en exclusiva al pilot brasiler, recull tant imatges dels seus duels en pista amb Prost, Mansell i companyia com declaracions, entrevistes i fragments de reportatges sobre la seva persona. A més a més, també inclou un bon grapat d’imatges dels seus dies a l’equip Lotus, eclipsades en la majoria de videos pels colors de Marlboro de l’equip McLaren. Un altre obra mestra, com quasi totes les compilacions del finlandés.

Ja que estic, aquí va una curiosa entrevista que Ron Denis va fer a Ayrton Senna just després d’emportar-se per davant — deliberadament, com més endavant va confesar — a Alain Prost al Gran Premi del Japó de 1990, un fet que automàticament li va permetre adjudicar-se el seu segon mundial.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s