Nico Rosberg, sobre la posició de conducció en un monoplaça de Formula 1

Fa uns anys vaig tenir la possibilitat d’asseure’m en un monoplaça. Parlo de 2003-2004 i estem parlant d’un Formula Nissan. Res de l’altre món. La única cosa que recordo d’aquell moment és ho baix que anava, ho estirat que estava i la escassíssima visibilitat que tenia més enllà del volant. Uns anys després vaig tenir el plaer de probar un Norma M20FC i rememorar tot allò a més de 230 km/h. Mama por.

Com que una imatge val més que mil paraules, la escuderia Mercedes AMG Petronas ha publicat un video on Nico Rosberg ens explica com va assegut i què se sent al volant d’un monoplaça de Formula 1. El pilot alemany ens parla no només de la posició en sí, sino del que costa aconseguir fer un seient “a mida” — la espuma pesa, així que quanta menys hi hagi, millor — i del que veu un cop està instal·lat al cockpit. I tot ho fa assegut entre dos pneumàtics. Res a veure amb la comoditat del nostre cotxe de cada dia, oi?

Via Racing Gang

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s