Depth of Speed, sobre el Nissan Skyline 2000 GT-R (KPGC10)

No és el primer cop que us parlo del Nissan Skyline 2000 GT-R (KPGC10) original de 1967-1972. Tot i que la seva estètica quadrada segurament no exciti tant com la d’un Porsche 911, tot i que el seu motor de sis cilindres en línia no tiri com el d’un Ferrari (tot i que sona de meravella), sempre he sentit una mena de devoció per aquest coupé japonés, pare espiritual de tots els Skyline que arrivarien amb els anys. En aquest video de Depth of Speed — un canal de Vimeo que, en qualitat, és del millor que hi ha — Eric Bauer ens parla de la seva joia, un preciós GT-R acabat en un vistós color vermell:

Depth of Speed: Taking the Plunge from Josh Clason on Vimeo.

Veient el video no he pogut deixar de pensar en el meu germà i el dia en que es va comprar el BMW M3, un cotxe pel que havia estat somiant des de ves a saber quan. En aquest cas, Eric Bauer explica què és el que li agrada del cotxe, què sent quan el condueix i com li agrada compartir tot plegat amb la gent. Com ha de ser, clar que sí. Com que de videos d’aquest clàssic no és que hi hagi gaires, el so del sis en línia és una de les coses que més m’ha cridat l’atenció. Clar que aquest motor segur que no és 100% de sèrie. Sigui el que sigui, per gaudir de veritat de la banda sonora del 2000 GT-R original, no us perdeu aquest altre video d’un Skyline rodant per un circuit. Im-pressionant.

Via IEDEI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s