Un Porsche 911 GT3 RSR de carrer, basat en el 997 Turbo S

Admeto que tot i alguna excepció (com els 911 preparats per Nakai-San, el de RWB), no sóc gaire amant dels Porsche preparats. Serà que sóc dels pocs que pensa que un GT3 RS de sèrie és suficientment bo com per haver de necessitar modificacions adicionals. A vegades, però, alguns preparadors saben tocar les tecles adequades per aconseguir un trasto veritablement interessant. I aquest és precissament el cas de Champion Motorsport.

Aquest preparador de Florida ha creat un Porsche 997 GT3 RSR de carrer, tot i que com a base ha preferit la versatilitat del 997 Turbo S. D’aquesta manera tenim un esportiu amb la estètica dels 911 GT3 RSR i una mecànica amb 580 CV de potència i 846 Nm de par màxim. Lluny de limitar-se a canviar els paracops originals pels del RSR i ja està, el procés és força més elaborat, tal i com es pot veure a les imatges: carrosseria de fibra de carboni, baixos carenats del RSR, escapament lliure, suspensions, etc.

Molts dels elements que no es veuen, com els conductes de refrigeració dels frens o els passos de roda, han estat dissenyats específicament per Champion Motorsport. En conseqüència, a ningú li hauria d’extranyar un preu que ronda els 350.000 euros per la conversió completa (les suspensions regulables Ohlins ja s’en van als 12.000 euros i les llandes de magnesi — 3 jocs — es disparen fins els 27.000 euros). Pim pam.

Via Motorpasión

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: