Truth in 24 II, ara també en castellà

Via Racing Gang acabo de trobar la versió doblada al castellà de Truth in 24 II, el millor documental que trobareu mai sobre les 24 hores de Le Mans (amb el permís de la primera part, encara millor que la segona en la meva modesta opinió). La publico aquí perquè sé que hi ha gent que no controla gaire l’anglés. Evidentment, el documental perd molts punts sense la inconfundible veu de Jason Statham, però com a mínim han tingut l’encert de no doblar també la veu dels pilots i enginyers. Si encara no l’heu vist, ara ja no teniu excusa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s