L’índex definitiu per seguir les novetats del saló de París 2012

Avui el saló de París ha obert les portes a la prensa en una edició ben farcida de novetats. Per un servidor, aquest és el primer gran saló en dos anys que no haig de cobrir de forma activa i directe, el que m’ha donat la oportunitat de prendre’m les coses amb una mica més de tranquilitat. Dit això, si algú em vol acreditar pel saló de Ginebra estaré encantat de cobrir-lo. Tornant al tema, i en vista de la riuada d’entrades que he anat acumulant a Google Reader durant tot el dia, he decidit que pot ser no sería una mala idea ordenar-les per model i penjar-les al blog per a tot aquell qui vulgui descobrir què ha donat de sí la cita francesa.

Sota aquestes línies, doncs, teniu les respectives entrades dels blogs i mitjans online que segueixo habitualment. Evidentment no hi són tots, però sota el meu criteri crec que hi ha els millors: Diariomotor, Autoblog, Motorpasión, Jalopnik, Carscoop. Aquesta entrada s’anirà actualitzant a mesura que surtin nous articles, aviso.

Anuncis

4 thoughts on “L’índex definitiu per seguir les novetats del saló de París 2012

Add yours

  1. Retroenllaç: Anònim
  2. Jo amb una acreditació ja sóc feliç! L’únic que vull és poder tenir accés els dies de prensa! 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: