Tot a punt pel Rally 2000 Viratges!

Demà es disputa el Rally 2000 Viratges, i Costa Rica Competició ja ho té tot a punt per passar una bona estona. Durant la setmana un retén del canvi ens va donar una mica pel sac, però per sort tot sembla estar ja solucionat. L’Escrot sortirà amb el dorsal 32, just per darrera de tres BMW. Amb el que ha plogut i la d’interiors que farà la gent, segur que els trams estaran fets una merda quan l’Ignasi i en Lluís passin per allà… però què hi farem? És el que té no tenir un Lancer Evo X com els d’en Membrado i companyia.

A la web del Biela Club Manresa trobareu tota la informació de trams, horaris i inscrits. Si tot va bé, jo imagino que anirè al tram C-1/C-2 de L’Aleny, al creuament amb la carretera que ve de Pinós. Segons l’Ignasi promet bastant. Clar que això dependrà molt de que aconsegueixi arribar-hi. Un cop es faci fosc segurament aniré a la sortida del tram D-1/D-2 de La Granera, ja que és el que em cau més aprop de La Garriga. Ja sabeu, esteu convidats a unir-vos a la festa.

Ahir vam estar enganxant els adhesius de Dovite Racing i uns dies abans van venir els amics d’Event Go a col·locar una càmera ION en uns angles que, si tot surt com ha de sortir, al·lucinareu. Ara només toca resar perquè tot vagi bé, que no es trenqui res i que l’Ignasi i el Lluís puguin guanyar la divisió H reservada als històrics.

Ja que estic, aquí va un video per motivar a l’equip de cara a demà…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s