El festival dels Peugeot voladors…

Sempre he pensat que els Peugeot 107 del Volant RACC (si és que encara es diu així) eren un autèntic insult al món dels rallyes. En serio, no hi havia cap altre cotxe més esportiu que el 107 en el que basar un campionat? Tot i així, que el cotxe no corri ni en baixada no vol dir que els pilots que prenen part en aquesta categoria no tinguin mans, i prova d’això són aquestes fotos que vaig fer a la segona passada de L’Aleny. M’imagino que, després de tot, conduir aquests trastos deu ser com fer-ho en un kart de lloguer — sempre a fondu!

Clar que per Peugeot volador el 206 XS dorsal número 8 d’en Marc Jiménez. Mare meva quin mastagot. Aquí en teniu tota la seqüència i, just al final, un petit video que va fer en Carles de Event Go amb qui vaig anar al rally. Els pilots, per sort, sembla que van poder sortir del cotxe pel seu propi peu…

4 pensaments sobre “El festival dels Peugeot voladors…

  1. De Peugeot 208 no en té res això és un 206.
    Per cert….. i sense voler criticar, quines patades al diccionàri company!

  2. Tens tota la raó, és un 206. No sé en què estaria pensant.

    I sobre les patades al diccionari, es fa el que es pot!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s