Les meves fotos del Rally 2000 Viratges

Seguim amb la particular i gens objectiva cobertura del Rally 2000 Viratges per part de Colla Verglas. Ho de poc objectiva és perquè a mi l’únic cotxe que m’interessava veure era l’Escrot. I el Porsche d’en Gaig, també. Tant a la primera com a la segona passada del tram L’Aleny (TC-3 i TC-6) vaig situar-me al mateix punt, just allà on creua amb la carretera que ve de Pinós.

Si us sóc sincer, és un dels millors llocs des d’on he vist un rally: dos revolts ràpids en baixada, on els cotxes tallaven per l’interior, coronat per un rassant amb canvi de peralt a dalt de tot. A tot això s’ha de sumar espai de sobres per aparcar i uns prats interminables on situar-se sense que ningú et molestés. Es pot demanar més? A la primera passava vam situar-nos a la part baixa, on tenia el primer interior a dretes de cara i el d’esquerres d’esquena.

Per la tarda vam optar per situar-nos a dalt de tot, just al davant del rassant on saltaven. Si ho arribo a saber m’hagués quedat aquí durant les dues passades! Llàstima que per aquesta passada l’Escrot ja estava fora de combat…

4 pensaments sobre “Les meves fotos del Rally 2000 Viratges

  1. M’encanta l’Evo d’en Membrado, quan més me’l miro, més m’agrada.
    Que tal ho va fer? Sens dubte és un bon entrenament de cara al Catalunya!

  2. Hola!
    Al final no.vaig pujar a fer les fotos al matí pero a la tarda vaig trobar un forat i vaig anar a granera on vaig fer 4 fotos comptades ja que era negre nit i tampok no eren massa bones si t’interesen te les puc passar, vaig intentar veure el escrot pero no el vaig distingir

  3. Gràcies per l’oferiment. L’Escrot va abandonar tot just acabar el tercer tram després d’una sortida de pista al segon. És per això que no el vas veure.

  4. El rally el va guanyar en Climent Domingo, però en Membrado va adjudicar-se el campionat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s