Un preciós video sobre un Porsche 356 Cabriolet de 1962

Sempre he pensat que el Porsche 356 era una mena d’Escarbat en versió esportiva, però un Escarbat al cap i a la fi. Segurament estic equivocat, segurament el primer Porsche de producció de la història és molt més que un simple Escarbat vitaminat. Tot i així, sigui perquè sempre he estat molt més fan del 911 que del 356, la veritat aquesta idea no me la he pogut treure del cap (qui sap, pot ser quan em compri un canvio d’opinió).  Dit això, també haig de dir que el Porsche 356 és un dels cotxes més preciosos que s’han fet mai, que una cosa no treu l’altre.

En el video que trobareu a continuació, obra de Petrolicious, descobrireu el per què. El protagonista és un Porsche 356 Cabriolet de 1962, comprat per un nordamericà que vivia a Brusseles l’any 1985 a un senyor que va moure cel i terra per trobar la carrosseria més perfecte que pogués trobar, i així poder restaurar-lo de dalt a abaix per tornar-lo al seu estat original. El resultat salta a la vista. Després de prendre part a ral·lis històrics com el Liege-Rome-Liege, el propietari va tornar a Savannah, Georgia, Estats Units, des d’on fa servir el seu preciat 356 com a cotxe de diari.

No sé vosaltres però a mi aquests videos m’emocionen…

Southern Revival from Petrolicious on Vimeo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s