Recordant la Targa Florio en el nou Porsche Boxster

Sé que bona part de les darreres entrades publicades al blog giren en torn a una sola marca — Porsche. Sóc conscient, i us juro que no ho faig expressament, però és així, no ho puc evitar. La darrera troballa que he fet és la prova del nou Porsche Boxster que ha publicat la revista MotorTrend. Normalment no li donaria més importància que la que té. El Boxster és un bon esportiu, però no té més. No obstant, en aquest cas l’escenari escollit no podia ser més adient: la Targa Florio.

Aquesta cursa, disputada per carreteres sicilianes entre 1906 i 1977, reunia prototips iguals que els que un podia trobar-se a les 24 hores de Le Mans, amb potències sovint per sobre dels 600 CV, i els feia còrrer per trams de rallyes amb tot el que això implica: creuant pobles per carreteres sense proteccions en un circuit de ni més ni menys que 72 kilòmetres. Riu-te tu ara dels 20 que fa el Nürburgring. Va ser en aquesta cursa on Porsche va cimentar bona part de la seva reputació, amb 11 victòries absolutes amb cotxes tan variats com el 911 Carrera RSR, el 550 Spyder i els mítics 908.

Per què he decidit publicar aquest video al blog? Doncs perquè a part de presentar-nos el Boxster, un esportiu que cada dia m’agrada més, el video fa un petit repàs (a partir del minut 7:22) al que va donar de sí aquesta prova siciliana que durant els anys 60 i 70 va reunir marques com Ferrari, Porsche, Alfa Romeo o Maserati.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s